alles over portugal

Last minute aanbiedingen

Albufeira-Portugal-strand

Vakanties naar Portugal kun je het hele jaar door boeken. Steden als Lissabon en Porto worden geboekt al stedentrip en de zonvakanties gaan voornamelijk naar Algarve in het zuiden van Portugal, het bloemeneiland Madeira en de Azoren. De Algarve is tegenwoordig ook een winterzonbestemming en verschillende voetbalclubs overwinteren hier en spelen toernooien en oefenwedstrijden in december of begin januari. In de voorjaarsvakantie (krokusvakantie) worden er al last minute aanbiedingen naar Portugal aangeboden. Als pakketreis (vlucht_accommodatie) maar ook een losse vlucht met bijvoorbeeld Ryanair kan erg goedkoop zijn in deze periode.

Voor een last minute vakantie naar de Algarve kun je terecht in bijvoorbeeld de badplaats Albufeira, Praia da Rocha, Carvoeiro of Ohlos d' Agua. Echte bestemmingen aan de Atlantische Oceaan voor een strandvakantie en al vanaf 199,-.

Ook het bloemeneiland Madeira is in trek voor een last minute vakantie. De last minute aanbiedingen naar Madeira zijn eigenlijk het hele jaar te vinden en te boeken. Het eiland Madeira is ook 's winters in trek bij wandelaars en winterzonliefhebbers. Funcahl en Canico zijn twee populaire reisbestemmingen op het Portugese eiland. Vakanties naar Madeira zijn er al vanaf 339,-.

Naar de Azoren kun je ook vrijwel het hele jaar op vakantie gaan. De last minute aanbiedingen naar de Azoren voor de eilanden Sao Miguel enTerceira staan al online vanaf 399,-.

Naar Costa de Lisboa zijn ook zonvakanties te vinden en online te boeken. Estoril en Cascais zijn populaire bestemmingen voor een last minute vakantie naar Costa de Lisboa aan de westkust van Portugal. Al te boeken vanaf 299,-.

Bij de stad Porto is de Costa Verde een vakantiebestemming. Je vliegt op de luchthaven van Oporto en verblijft in de vakantiebestemmingen Esposende of Viana do Castelo. Je vindt last minute aanbiedingen naar Costa Verde het hele jaar door in mooie hotels en appartementen en al vanaf 299,-.

Links over Last minute aanbiedingen